#
Del
Facebook Twitter LinkedIn Google+
Henning Handå
Byråleder
Heia de som vinner
Besøk RED Activation

RED Activation

God sponsing skal være god business. Det handler om integrasjon og klare mål.
 

Heia de som vinner! er et ledende sponsorbyrå som hjelper sponsorer, merkevarer og sponsorobjekter med strategi, rådgivning, utvikling, formidling, kampanjeaktiviteter, prosjektledelse, og analyse.

Byrået er sammensatt av entusiastiske medarbeidere med ulik erfaring og kompetanse. Oppgavene løses av tverrfaglige team, komponert og skreddersydd til den enkelte oppdragsgiver – alt forankret i en strategisk plattform. Vi har et stort nettverk innen idrett og kultur, samt innen arrangement- og mediemarkedet.

Sponsing er et bredt kompetanseområde i rask utvikling som i stadig større grad profesjonaliseres. Som med andre marketingaktiviteter, så skal det stilles krav til sponsing.  Sponsing skal være god business! Alt må ikke nødvendigvis handle om salg, men alt skal gi resultater.

Vi sørger for at våre kunders sponsorater kobles opp mot egen merkevarehistorie, at sponsingen integreres i strategi- og marketingplanen, og at uttak og kampanjer oppnår målbar effekt og bidrar til å løse klare utfordringer.

Ta en aktiv rolle i berikelsen av folks lidenskap, følelser og opplevelser. HEIA leverer effektiv sponsing i en fragmentert og digital tidsalder, tuftet på verdifull innsikt, kreativitet, pågangsmot og en urokkelig leveringsevne.

Deler du dine utfordringer med oss – byr vi på en arbeidsøkt.

Kontaktinfo: www.desomvinner.no
Henning Handå: henning@desomvinner.no eller 908 34 236