#
Del
Facebook Twitter LinkedIn Google+
Maria Aas-Eng
Adm. Direktør
RED Media Consulting
Besøk RED Media

RED Media

Strategi og gjennomføring av alle typer medie- og kommunikasjonsoppgaver.
 

RED Media Consulting er et frittstående mediebyrå som ble startet i 2005. Helt siden oppstarten har vi hatt en klar og tydelig visjon om hva vi skal levere. Med dette som utgangspunkt har vi gjennomgående evnet å skape gode resultater for kundene våre, og en solid plattform for selskapet.

Digitale prosesser og rutiner har vært essensielle i oppbyggingen av RED Media Consulting. Vi har jobbet dedikert med en tydelig og langsiktig strategi for å bygge for fremtiden. Noe som har ført til at vi ligger helt i front i den digitale utviklingen.

Våre strategier er alltid basert på utnyttelse av egne, kjøpte og fortjente aktiviteter med en tydelig sammenheng mellom de ulike aktivitetsarenaene opp mot ønsket utløst handling. Vi leverer kanalnøytral medierådgiving som fokuserer på din virksomhets resultater, i den konkurransesituasjonen dere befinner dere i. Vi bidrar til å analysere, idèutvikle og systematisere en helhet som er riktig for nettopp din bedrift. I RED Media Consulting tror vi på ærlige og åpne prosesser med tydelige målsettinger. Åpenhet er en nøkkelfaktor for et godt samarbeid med kunder og med ulike samarbeidspartnere.

RED Media Consulting skal være din beste kommunikasjonspartner som utfordrer deg gjennom vår erfaring, kompetanse og kunnskap. Alltid med ett mål: Å oppnå best mulig ROI for deg som oppdragsgiver – hver eneste gang.

Deler du dine utfordringer med oss – byr vi på en arbeidsøkt.

Kontaktinfo: www.redmedia.no
Maria Aas-Eng: maria.aas-eng@redmedia.no eller 926 27 691