#
Del
Facebook Twitter LinkedIn Google+
Magnus Nilsson
Administrerende direktør / Partner
RED Performance
Besøk RED Performance

RED Performance

Vekst på nett gjennom søkemotormarkedsføring, sosiale media og digitale kanaler.
 

RED Performance er et ledende byrå som leverer strategisk og taktisk gjennomføring av søkemotormarkedsføring, sosiale medier, e-postmarkedsføring, affiliate, konverteringsoptimering og webanalyse. Byrået er en fin miks av unge nytenkende digitale hoder og seniorer med solid kompetanse.

Growth marketing

Magnus Nilsson daglig leder sier: -Vi leverer rådgivning, gjennomføring og analyse i digitale kanaler med fokus på å skape profitabel vekst– Growth Marketing. Som et av de mestvinnende byråene i “INMA Performance Awards” har vi tydelige bevis på at vår metode fungerer. Er du usikker på hvordan du skal kombinere det tradisjonelle med å bruke Google, Facebook, YouTube eller andre nye muligheter? Vi ser på helheten for å skape konkrete resultater. Vi snakker ofte om “always-on”. Med det mener vi at så lenge aktiviteten gir ønsket effekt, så gasser vi på for å maksimere investeringene dine.

I RED Performance tror vi på åpne og ærlige prosesser. De aller beste resultatene får vi når vi jobber tett sammen med kundene våre. Derfor legger vi stor vekt på en felles kompetanseheving for å ha en god plattform for kommunikasjon og forståelse av mål, tiltak og resultater. Det betyr ikke at dere må sette av store ressurser for å jobbe med oss, men jo mer du gir, jo mer får du tilbake.

Deler du dine utfordringer med oss – byr vi på en arbeidsøkt.

Kontaktinfo: redperformance.no
Magnus Nilsson: magnus@redperformance.no eller 469 76 383